Pergola

Terraseoverkappingen met roteerbare lamellen, Pergotenda® en sun sails

Be Garden & Pools biedt u ook een uitgebrijd gamma pergolas en zonnezeilen  van Corradi.

Een unieke collectie aan Bioclimatics pergolas, Pergotenda en Sun sails.

Sinds 1978 ontwerpt Corradi oplossingen voor de Outdoor ruimte.

Corradi, staat voor oog voor detail, met een geavanceerde fabriek waar maatwerk standard productie is, en een wereldwijd erkende naam dat z’n roots en de traditionele ambacht nooit uit het oog verliest. Het resultaat is een product op maat, met het unieke en originele karakter ‘made in Italy’.

Het Corradi gamma is ingedeelt in 3 groepen :

Het resultaat is een product op maat, met het unieke en originele karakter ‘made in Italy’.

De bioklimatische pergola’s

De bioklimatische pergola’s van Corradi zijn buitenstructuren van aluminium, voorzien van een dak van zonnewerende lamellen die verstelbaar zijn met behulp van afstandsbediening of in sommige gevallen handmatig.
Dankzij de rotatie van de lamellen kan een zeer comfortabele omgeving gecreëerd worden in elk seizoen, omdat u afhankelijk van de invalshoek zelf de mate van zonlicht en natuurlijke ventilatie in de onderliggende ruimte kunt bepalen, en dus de temperatuur kunt regelen.

Hierdoor ontstaat een microklimaat dat voldoet aan de persoonlijke behoeften van de gebruiker, terwijl de gesloten lamellen bescherming bieden tegen de weersinvloeden.
Naast het gebruikersgemak waar dit product over beschikt, heeft Corradi ook voorzien in een vleugje stijlvol design en geavanceerde technische oplossingen met een elegante mix van functionaliteit en esthetiek.

Terras overkappingen met roteerbare lamellen

PERGOTENDA : Dankzij Pergotenda®, een door Corradi® gepatenteerd beweegbaar en opvouwbaar daksysteem, geniet je het hele jaar door van je overdekte terrasoverkapping, poolhouse of pergola.

Sun Sails (zonnezeilen )

Sun Sails : De Corradi schaduwzeilen zijn ontstaan uit een grondige kennis van de nautische wereld.
Door de zeiltechnologie te combineren met materialen die op zee worden gebruikt, zijn deze producten optimaal bestand tegen verwering, zout en slijtage.

In slechts enkele seconden elektrisch of manueel oprolbaar, zijn de Corradi zonnezeilen opgebouwd uit roestvrij staal, geanodiseerd aluminium en Dacron® doek.
Dit polyester doek wordt omwille van zijn optimale vormvastheid in de nautische wereld erg gewaardeerd.

Pergola installeren?

Neem contact op met ons team voor verdere informatie of een gratis offerte van onze Pergola's.

U kunt ook een afspraak maken om onze expositietuin elke dag op afspraak te bezoeken.