Piscine ppc monobloc polypropylene blanche avec margele grés ceram
WELKOM
Wij creëren uw droomzwembad!
piscine
UW POOLHOUSE BOUWEN
Bij Be Garden & Pools vindt u zeker de gewenste stijl op de gewenste maat en indien nodig kunnen we ook op maat werken.
Corradi Maestro Pergola Bioclimatics
PERGOLA
Be Garden & Pools stelt u de gamma Pergola' van Corradi voor. Een unieke collectie bioklimatische pergola’s, pergotenda's en schaduwzeilen.
Start u de dag ’s ochtends met een frisse duik of bent u een sportieve baantjeszwemmer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat een zwembad aanleggen een grote stap is, begeleiden wij u bij het kiezen van uw droom zwembad.

Op zoek naar een handige opbergruimte of een gezellige buitenbar naast uw zwembad? Dan is een houten poolhouse de oplossing. Be Garden & Pools heeft een uitgebreid assortiment van Poolhousen en tuinhuizen in kwalitatieve materialen.

Be Garden & Pools biedt u ook het ruim assortiment aan Pergola’s van Corradi. Een unieke verzameling bioklimatische pergola’s, pergotenda en zonnezeilen.

U kunt bij ons terrecht voor al uw buiten werken. wij zorgen niet alleen voor het plaatsen van uw zwembad of poolhouse maar kunnen ook uw volledig project of verhardingswerken aanpakken.

Waarom met ons werken ?

Experts tot uw dienst.

Wij stellen onze ervaring tot uw beschikking voor uw meest ambitieuze projecten. Zwembaden, poolhouse, pergola’s en buitenfaciliteiten, … alles wordt gedaan om een ​​kwaliteit en service op maat te garanderen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Snelheid en eenvoud.

Een werkdag met Be Garden & Pools…
Kwaliteit: Zetten we op nummer één in advies, producten en service.
Transparant: We houden van duidelijke afspraken en prijsoffertes.
Persoonlijk: De zaakvoerder is het centrale aanspreekpunt.
Op maat: Maatwerk is voor ons een evidentie.

Beste prijs/kwaliteitsgarantie

Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen. Wij werken met een up-to-date machineparkom onze werken efficient te kunnen uitvoeren tegen de beste prijzen. Kies voor de onberispelijke kwaliteit van uw partner, Be Garden & Pools.

Meer over onze diensten?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een informatieverzoek of een gratis offerteaanvraag.

U kunt ook een afspraak maken om onze expositietuin elke dag op afspraak te bezoeken.

Wie zijn wij?

Be Garden & Pools is ontworpen door Stéphane Mosselmans. Op 19-jarige leeftijd begon hij zijn carrière in het familiebedrijf,  “Goldie” garden center van Louvain-La-Neuve.

Hij besloot snel de sector voor zwembad- en tuinoverkappingen te ontwikkelen. Er wordt een tentoonstelling gecreëerd, er wordt een installatie op maat opgezet en de passie voor het ontwerp en de aanpassing van buitenruimtes grijpt Stéphane aan.

Ondertussen wordt het familiebedrijf verkocht en besluit Stéphane zijn eigen weg te volgen door “Be Garden” te creëren, dat dan “Be Garden & Pools” wordt.
Het familiebedrijf “Goldie” was een garantie voor kwaliteit en service. Dit zijn ook waarden die Stéphane ter harte neemt met “Be Garden & Pools”. Niets wordt aan het toeval overgelaten!

We besteden aandacht aan elk detail en bouwen de projecten van onze klanten, alsof ze van ons waren

Onze realisaties

Enkele van onze realisaties

Onze partners